Oplossingen

Regeltechniek

Een optimaal binnenklimaat zorgt dus voor gelukkige werknemers. Wij zijn gespecialiseerd in het vormgeven van de gehele regeltechnische installatie. Vetim brengt comfort in ieder gebouw en zorgt voor optimale regelingen van alle gebouwgebonden installaties in kantoorgebouwen, theaters en retail. Goede regeltechniek verhoogt het comfort, verbetert de luchtkwaliteit en zorgt ervoor dat uw energierekening omlaag gaat.

Service & Onderhoud

Ieder gebouw is anders. Zowel qua ontwerp, gebruik, levensduur als termijnvisie. Vetim biedt daarom voor elke situatie een maatwerk onderhoudsoplossing en contractvorm. Wij bieden drie soorten onderhoud:

  • Preventief onderhoud
  • Prestatiegericht onderhoud
  • Conditiegestuurd onderhoud

Vetim kan deze vormen van gebouwgebonden onderhoud voor u verzorgen; wel zo makkelijk. Wij doen dit in eigen beheer met een 24/7 service.

Sanitair

In Nederland is schoon drinkwater eigenlijk een vanzelfsprekendheid. Toch zijn er risico’s. Door uw leidingwaterinstallatie goed aan te leggen, te onderhouden en te beheren, kunt u legionella voorkomen. In de bekende waterwerkbladen leest u er meer over. Vetim zorgt ervoor dat uw leidingwerk op de juiste wijze is aangelegd.

Als eigenaar van een gebouw met een collectieve leidingwaterinstallatie, heeft u een ‘zorgplicht voor deugdelijk leidingwater’ en dient u te voorkomen dat de gezondheid van gebruikers in gevaar komt. U bent hierin verantwoordelijk voor de kwaliteit van het water: van de hoofdkraan tot aan de tappunten.

Klimaat

Een gezond binnenklimaat is van cruciaal belang voor een aangename en gezonde werk-, leer- en leefomgeving. De basis is het reguleren van aanvoer van schone lucht en afvoer van vervuilde lucht.

Wist u dat slechte luchtkwaliteit kan leiden tot klachten als hoofdpijn, brandende ogen en irritatie van de luchtwegen? De luchtkwaliteit in uw bedrijfspand is daarmee een belangrijke factor in productiviteit, medewerkers-/ of klanttevredenheid en ziekteverzuim. Om dit goed te kunnen regelen, zijn er veel technieken nodig. Vetim beschikt over de juiste expertise om uw gebouw te voorzien van centrale verwarming, luchtbehandelingssystemen, koeling en warmtepompen.