Over ons

Wij werken vanuit de overtuiging dat tevreden eindgebruikers bepalend zijn voor het rendement en daarmee succes van oplossingen die wij bieden op het gebied van lucht, ventilatie, klimaat, sanitair en onderhoud.

Vetim levert de basis voor een smart building. Door de huidige bouwvormen en isolatiemogelijkheden is er minder energie nodig om een object te verwarmen. Maar tegelijk is er meer nodig om de vereiste luchtventilatie te realiseren. Vetim biedt energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen. Om de levensduur en werkzaamheid van deze toepassingen optimaal te houden, is regelmatig onderhoud van groot belang.

Onderhoud bieden wij aan in verschillende contractvormen:

  • preventief onderhoud
  • preventief en correctief onderhoud
  • prestatieonderhoud

Vetim is aangesloten bij de branchevereniging Techniek Nederland.

24/7 bereikbaar

Onze service- en onderhoudsdienst bestaat uit 4 servicetechnici en is 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat, ook op zon- en feestdagen.
Storingen kunt u overdag mailen naar service@vetim.nl.

Keurmerken en certificeringen:

  • KOMO-Instal BRL6000
  • VGM-beheerssysteemcertificaat VCA
  • F-gassen certificering

Al het uitvoerend personeel is in het bezit van VCA-certificaat en de leidinggevenden zijn tevens in het bezit van VCA-VOL-certificaat. Dit is een garantie voor (actuele) kennis over onder andere wet- en regelgeving, herkennen van onveilige situaties, treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen en het organiseren van toolboxvergaderingen.

Bij Vetim bent u dus zeker van de hoogste normen in kwaliteit, vakkennis en veiligheid bij alle werkzaamheden die worden uitgevoerd.

Onderdeel van Nexton

Nexton is aannemer van vraagstukken op het gebied van smart building, energietransitie, duurzaamheid, circulariteit en as a service modellen. Wij zijn mede-eigenaar (minimaal 50%) van 15 zelfstandige advies- en installatiebedrijven en productleveranciers. Alle specialismen verbinden wij op een slimme manier. Uw voordeel: een complete, concrete en toekomstbestendige oplossing voor alle (installatie-)technische vraagstukken. Bezoek voor meer informatie de website van Nexton.